Bitdefender

Végpontvédelem tesztgyőztes motorral

A Bitdefender piacvezető végpontvédelmi gyártó, mely KKV-knak, nagyvállalatoknak és államigazgatási szereplőknek nyújt igény szerinti cloud és on-premise alapú védelmet. Legfőbb jellemzője, hogy más vírusirtókkal szemben a megelőzésre helyezi a hangsúlyt. Sokszorosan tesztgyőztes motorral rendelkezik a végpontok, szerverek (fizikai, virtualizált, levelezőszerver), mobileszközök, virtuális környezetek és konténerizáció védelmére.

Számok

 • 500+ millió

  védett végpont
 • 400+

  felfedezett fenyegetés percenként
 • 150+

  OEM partner

A Bitdefender piacvezető végpontvédelmi gyártóként tesztgyőztes motorjával nyújt teljes körű védelmet vállalkozásodnak!

„A Bitdefender minden évben bizonyítja hatékonyságát és megbízhatóságát a kiberbiztonság területén, termékeivel 10 év alatt már ötször nyerte el az Év Terméke díjat. A megelőzésre helyezi a hangsúlyt, már a fenyegetések megjelenésekor észleli és megállítja azokat.”Andreas Clementi CEO – AV-Comparatives

 A Ferrari is a sokszorosan tesztgyőztes Bitdefendert választotta!

Business Security Business Security

Kis és közepes méretű vállalkozások védelmére!

A gépi tanulási technikák, a viselkedéselemzés és a futó folyamatok folyamatos felügyelete révén teljes körű védelem érhető el a rosszindulatú programok minden típusa ellen (zsarolóprogramok, adathalászat, nulladik napi támadás, vírusok, kémprogramok stb. ) egyetlen, könnyen kezelhető platformon keresztül a desktopokra, laptopokra, fizikai és virtuális szerverekre.

Mi különbözteti meg más vírusirtóktól?

 • Cloud és on-prem változatban is elérhető.
 • Gépi tanulási modelljei statikus és dinamikus funkciókat használnak, és folyamatosan képzik őket több milliárd rosszindulatú fájlmintán.
 • A legújabb zsarolóvírus-támadáscsökkentő technológiát használja, ami tartalmazza a kezdeti fájlok valós idejű biztonsági mentését, és a távoli zsarolóvírus-támadások folyamatos nyomon követését és blokkolását.
 • Az összes biztonsági funkciót egyetlen konzolba központosítja, így nincs szükség dedikált szerverekre, további karbantartásra vagy több IT személyzetre.
 • A hálózat alapú biztonsággal blokkolhatod a támadásokat.
 • Elérhető add-onok: Email Security, Patch Management, Full Disk Encryption.

Business Security Premium Business Security Premium

Közepes és nagyvállalatok védelmére kifejlesztve!

Gépi tanulással vezérelt biztonsági technológiával védi vállalkozásod az olyan kifinomult kibertámadásoktól, mint a fejlett fenyegetések (APT) és a zsarolóvírusok. A megoldás egyetlen konzolról könnyen kezelhető, és kiterjed a fizikai, virtuális, mobil és felhő alapú végpontokra, valamint az e-mailre.

Mi különbözteti meg más vírusirtóktól?

 • Lehetővé teszi a támadások törvényszéki vizsgálatát és vizualizációját.
 • Folyamatosan értékeli és rangsorolja a végpontok hibás konfigurációit, beállításait és kockázatait. Azonosítja a szervezet számára biztonsági kockázatot jelentő felhasználói műveleteket és viselkedést, beleértve a nem biztonságos webhelyekre való bejelentkezést, a rossz jelszókezelést és a veszélyeztetett USB-használatot.
 • Lehetővé teszi a felhasználói fájlok automatikus, naprakész, hamisításmentes biztonsági másolatainak készítését, árnyékmásolatok használata nélkül.
 • A szignatúra nélküli technológiák, beleértve a fejlett helyi és felhőalapú gépi tanulást, a viselkedéselemzést, az integrált sandboxot sokkal hatékonyabb, réteges védelmet nyújtanak.

Business Security Enterprise Business Security Enterprise

Nagyvállalatok védelmére kifejlesztve!

A világ leghatékonyabb végpontvédelmi platformját egyesíti EDR és XDR képességekkel a munkaállomások, szerverek és konténerek védelme érdekében.

Mi különbözteti meg más vírusirtóktól?

 • Kiterjeszti az EDR-elemzési és eseménykorrelációs képességeket, hogy hatékonyabban kezelhesd a több végpontot érintő összetett kibertámadásokat. A végpontokon átívelő észlelés és válaszadás egyedülálló módon szervezeti szintű fenyegetés-vizualizációkat biztosít.
 • A végpontok közötti korrelációs technológia új szintre emeli a fenyegetések észlelését és láthatóságát az XDR képességek alkalmazásával.
 • A fejlett megelőzési képességekkel, köztük az anomália-érzékeléssel és az exploit-védelemmel a támadási lánc korábbi szakaszában blokkolja a kifinomult fenyegetéseket.
 • Integrált emberi és végponti kockázatelemzés.
 • Modern, új generációs megelőzés és észlelés automatikus javítással.
 • Biztonságot nyújt a Windows, Linux vagy Mac operációs rendszert futtató összes vállalati végponton fizikai, virtualizált vagy felhőalapú infrastruktúrákban.
 • Szignatúra-mentes többszintű védelem.

MDR MDR

Mindig ott vagyunk, hogy neked ne kelljen!

A Bitdefender mérnökei segítenek a riasztások kielemzésében és útba igazítanak a megfelelő beállítás módosítások felé, a biztonságosabb infrastruktúra kialakításában. (Csak cloud verzióban érhető el!)

Miért nélkülözhetetlen az MDR?

 • A Bitdefender MDR csapata mindig elérhető. Segít lépést tartani a támadókkal szemben, és megvédi a környezeted a nap 24 órájában.
 • A fenyegetés-keresés a Bitdefender MDR szolgáltatás DNS-ében van. Proaktívan és folyamatosan gyűjtji a fenyegetési információkat, valamint fenyegetés-kereséseket végez annak érdekében, hogy vállalatod biztonságban és mindig előnyben legyen.
 • Egy Bitdefender MDR csapat segít az MDR szolgáltatásba való bekapcsolódásban, valamint választ ad minden kérdésedre, bármikor, bármire is legyen szükséged!
 • Magasan képzett biztonsági elemzők – akik az amerikai légierő és haditengerészet, valamint a brit hírszerzés és az NSA-val való partnerség során szerzett tapasztalatokkal rendelkeznek – dolgoznak együtt vállalatod teljes kiberbiztonságáért.

EDR EDR

Kiterjesztett fenyegetésérzékelés, célzott vizsgálat és hatékony válaszadás!

Az Endpoint Detection and Response (EDR) egy olyan felhő alapú végpontbiztonsági megoldás, amely a folyamatos, valós idejű felügyeletet, valamint a végponti adatok és információk gyűjtését észlelési képességekkel és automatikus válaszlépésekkel kombinálja.

Miért nélkülözhetelen az EDR?

 • A végpontok közötti korrelációs technológia új szintre emeli a fenyegetések észlelését és láthatóságát, mivel lehetővé teszi a hibrid infrastruktúrákban több végpontot érintő fejlett támadások észlelését.
 • Lehetővé teszi az incidensvizsgálatot, valamint a fókuszált nyomozást és reagálást.
 • A fejlett kockázatelemző technológia az emberi viselkedést is vizsgálja, folyamatosan elemzi a szervezeti kockázatokat több száz tényező alapján, hogy azonosítsa, rangsorolja és útmutatást adjon a felhasználói, hálózati és végponti kockázatok mérsékléséhez.

XDR XDR

Tudj mindent a támadóról!

Felhő alapú megoldás, mely az események és incidensek időbeli összekapcsolásával, valamint az automatikus bizonyítékgyűjtés, a kiváltó okok elemzése és az ajánlott válaszlépések révén mélyebb kontextust biztosítva feltárja a támadások teljes terjedelmét.

Miért nélkülözhetetlen az XDR?

 • Natív módon figyeli és észleli a támadásokat a szervezet teljes környezetében: a fizikai és a csatlakoztatott eszközökön, a virtuális és a felhőplatformokon, valamint az általuk hosztolt munkaterheléseken.
 • Lehetővé teszi a biztonsági csapatok számára, hogy gyorsan osztályozzák és reagáljanak az incidensekre.
 • A központi korrelációs motor gépi tanulási algoritmusokat használ, hogy kapcsolatot találjon az érintett rendszerek, objektumok és az érzékelők által gyűjtött események között.
 • Ezt az információt ezután az incidens interaktív, grafikus ábrázolásának létrehozására használja, és válaszlépéseket ajánl a fenyegetések megfékezésére.

Cloud and Server Security Cloud and Server Security

Felhő- és szervervédelemmel a maximális biztonságért!

A Cloud Security minimalizálja a felhőalapú számítástechnikai erőforrásokra gyakorolt biztonsági hatásokat, és automatizálja a biztonsági irányítást. A Security for Servers olyan vállalatok számára ideális, amelyek a szerver-munkaterhelések vagy VDI-k nagy sűrűségével szeretnék maximalizálni a teljesítményt.

Miért nélkülözhetetlen a Cloud és Server Security?

 • Támogatja az összes hypervisort, és kompatibilis bármely felhőinfrastruktúrával.
 • Szabadalmaztatott gyorsítótárazási algoritmusokkal és heurisztikákkal kombinálva minimalizálják az infrastruktúra erőforrásait, akár 55%-kal növelve a VM-sűrűséget, így csökken a késleltetés és javul a végfelhasználói élmény.
 • Egyetlen agentet használ, és a szkennelést dedikált Security Virtual Appliances (SVA) felé tereli és központosítja. A többszintű gyorsítótárazási és szkennelésoptimalizálási technológiák tovább csökkentik a CPU, a memória vagy a hálózat terhelését, mivel biztosítják, hogy ugyanazok a fájlok nem kerülnek kétszer szkennelésre.

Security for Mobile Devices Security for Mobile Devices

Védd vállalkozásod mobil eszközeit minden platformon, bármilyen helyről. Könnyedén kiterjesztheted a biztonsági irányelveket tetszőleges számú iOS és Android eszközre,

lehetővé teszi az összes végpont: fizikai, virtualizált és mobil eszközök vezérlését egyetlen konzolról.

A Bitdefender támogatja a BYOD kezdeményezéseket az iPhone-ok, iPadek és Android eszközök központosított biztonsági házirend-kezelésével, előre meghatározott műveletekkel a nem megfelelő eszközök esetében, mint például a vállalati szolgáltatásokhoz való hozzáférés megtagadása, az eszköz végleges zárolása, vagy akár az eszköz törlése lopás vagy elvesztés esetén.

Security for Workstations Security for Workstations

A Bitdefender Sandbox Analyzer a fejlett támadások végrehajtás előtti észlelését biztosítja.

A gyanús fájlok automatikusan feltöltődnek egy biztonságos helyi vagy a Bitdefender által üzemeltetett, felhő alapú sandbox rendszerbe, ahol a program komplex elemzést készít róluk.

Security for Email Security for Email

A hagyományos e-mail-védelem kora lejárt!

Security for Email átfogó e-mail biztonságot és védelmet nyújt a vállalkozásoknak az ismert és újonnan megjelenő fenyegetésekkel szemben, beleértve a megszemélyesítő támadásokat, a Business Email Compromise (BEC), a vezérigazgatói csalást, az adathalászatot, a zsarolóprogramokat.

Miért pótolhatatlan eszköz?

 • Kulcsfontosságú feladó hitelesítési módszereket használ, amelyek képesek felismerni a felhasználók valódi kilétét.
 • Zökkenőmentesen integrálódik a Microsoft 365-be.
 • Valós időben védi a munkavállalókat azáltal, hogy blokkolja és figyelmezteti a felhasználókat a rosszindulatú linkekre.
 • A kimenő szűrés segít a kimenő üzenetek tartalmának ellenőrzésében, hogy megakadályozza az IP-feketelistára kerülést.

 

Security for Storage Security for Storage

Védelem hálózati tárolók (NAS) és fájlmegosztó rendszerek számára!

Gépi tanuláson alapuló könnyen kezelhető védelmet nyújt az ICAP-kompatibilis fájlmegosztó és hálózati tárolórendszerekhez.

Miért olyan zseniális?

 • Támogatja a Dell®, EMC®, IBM®, Hitachi®, HPE®, Oracle® és mások ICAP-kompatibilis NAS-tároló megoldásait.
 • Több védelmi szintet biztosít, beleértve a gépi tanulást, heurisztikát, szignatúrákat és felhőalapú keresést az ismert és ismeretlen fájlalapú fertőzések ellen.
 • Ugyanarról a központi konzolról kezelhető, mint a többi GravityZone megoldás.

Security for Containers Security for Containers

A kulcsfontosságú konténervédelem!

Fejlett megelőzési, észlelési és válaszadási technológiák, amelyek megvédik a konténereket az AI fenyegetés megelőzés, a Linux-specifikus anti-exploit technológiák és az EDR segítségével.

 

Miért elengedhetetlen a használata?

 • Végponttól végpontig terjedő támadások törvényszéki vizsgálatát is lehetővé teszi.
 • A HyperDetect™ blokkolja a fájl nélküli támadásokat a végrehajtás előtt, mivel gépi tanulási modelleket és lopakodó támadásfelismerő technológiát tartalmaz.
 • Linux végponti agentje nem igényel Linux kernel komponenseket, lehetővé téve az új disztribúciók azonnali telepítését.
 • Az exploit védelemmel a blokkolt exploitok listája a végrehajtás előtti szakaszra is kiterjed.

Patch Management Patch Management

Tartsd naprakészen a rendszereket!

Patch Management modul lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy operációs rendszereiket és alkalmazásaikat naprakészen tartsák. Elérhető add-onként is!

Miért válaszd a Bitdefender Patch Manegent szolgáltatást?

 • Az automatizált javítási modul a szervezet teljes munkaállomás-, fizikai szerver- vagy virtuális szerverparkjának frissítéseit biztosítja.
 • A javítatlan sebezhetőségek a betörések akár egyharmadáért is felelősek. A Bitdefender Patch Management modul naprakészen tartja az operációs rendszereket és az alkalmazásokat.
 • Segíthet biztosítani, hogy szervezeted megfeleljen a kulcsfontosságú adatbiztonsági szabályozásoknak, mint a GDPR, a HIPAA, a PCI DSS és mások.
 • Részletes információt nyújt a patchek központosításáról, a hiányzó patchek gyors telepítéséről és a feketelistázásáról.

Full Disk Encryption Full Disk Encryption

A biztonság a középpontban!

A GravityZone Full Disk Encryption egy natív titkosítási modul, amely a Bitdefender bármelyik végpontbiztonsági megoldásához hozzáadható, hogy biztonságban tarthasd az üzleti adatokat, és csökkentsd az adatvesztés vagy -lopás kockázatát.

Miért válaszd a Bitdefender Full Disk Encryptiont?

 • Egyszerű távoli menedzsmentet biztosít a titkosítási kulcsok számára.
 • Biztosítja a nyugvó adatokra vonatkozó biztonsági előírásoknak való megfelelést és a megfelelés igazolását auditálási célokra.
 • A Windows és a Mac által biztosított natív titkosítási mechanizmusokat használja a kompatibilitás és a teljesítmény biztosítása érdekében, így nem kellenek további agentek.
 • Egyetlen, központosított konzolt biztosít nemcsak az összes végpont védelméhez, hanem a megfelelőségi jelentésekhez és a titkosítási kulcsok helyreállításához is.

File Integrity Monitoring File Integrity Monitoring

Védd az érzékeny adatokat a manipulációtól!

A rendszer vizsgálja meghatározott mappák vagy fájlok tartalmát, amelyekben indokolatlan változtatás történik, illetve azt is, ha nem megfelelő módon kapott hozzáférési jogosultságot egy új felhasználó. Továbbá a registry módosításokat, illetve a userek attribútumainak változásait is vizsgálja.

Miért válaszd a File Integrity Monitoring-ot?

 • A fájlokon túl betekintést nyerhetsz a könyvtárakba, nyilvántartásokba, telepített alkalmazásokba és kiterjesztheted a felhasználói jogosultságokat is.
 • Azonosítsd valós időben az olyan konfigurációs változásokat, amelyek integritási incidensre vagy eseményre utalhatnak!
 • Automatizált, ajánlásokon alapuló, manuális ellenőrzési tevékenységek segítik a munkádat.
 • A könnyen kezelhető felület és az előre beállított konfigurációk csökkentik a beállításokhoz szükséges időt és energiát.

Cloud MSP Security Cloud MSP Security

Többrétegű antivírus és végpontvédelem MSP üzemeltetőknek! 

Felhő alapú kiberbiztonsági megoldás menedzselt szolgáltatók (MSP-k) számára fejlett kockázatelemzéssel, új generációs AV-vel, EDR-rel és MDR-rel. Összevont kockázatelemzést, megelőzést, észlelést és válaszadást tesz lehetővé a fizikai, virtuális és felhő alapú munkaállomásokon és szervereken.

Miért válaszd a Bitdefender megoldását?

 • Havi elszámolás alapú, aktív eszközök után fizetendő.
 • Lehetővé teszi az ügyfélen belül is az eltérő szolgáltatási szinteket.
 • Business Security-től Business Security Enterprise-ig tetszőleges szolgáltatási szint érhető el.
 • Az AV-Comparatives, az AV-TEST és a MITRE által végzett független teszteken folyamatosan az 1. helyen szerepel.
 • Csomag tartalmazza: web filtering, tűzfal, exploit elleni védelem, folyamatfelügyelet, sérülékenységvizsgálat, eszköz- és tartalomfelügyelet.
 • Elérhető add-onok: Security for virtualized environments, E-mail Security, Full Disk Encryption, Patch Management, Advanced Threat Security (Sandbox Analyzer + Hyperdetect), EDR.

Add meg az adataidat és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!