Biztonság

11 másodpercenként történik egy hackertámadás! Tehetsz azért, hogy a céged, ne essen áldozatul!

Biztonság

A Bitdefender piacvezető végpontvédelmi gyártó, mely KKV-knak, nagyvállalatoknak és államigazgatási szereplőknek nyújt igény szerinti cloud és on-premise alapú védelmet. Legfőbb jellemzője, hogy más vírusirtókkal szemben a megelőzésre helyezi a hangsúlyt. Sokszorosan tesztgyőztes motorral rendelkezik a végpontok, szerverek (fizikai, virtualizált, levelezőszerver), mobileszközök, virtuális környezetek és konténerizáció védelmére.

A Trellix az XDR forradalom élharcosaként a támadás észlelés helyett a fenyegetés megelőzést helyezi a középpontba. Kiberháborús helyzetben fokozott védelemre van szükség! Az intelligens, alkalmazkodó ökoszisztéma segítségével előre jelezhetőek és megelőzhetőek a támadások, azonosíthatod a kiváltó okokat, és valós időben reagálhatsz. Nem véletlen, hogy évek óta a Trellix fedezi fel a 0-day támadások több mint 50%-át.

Távfelügyelet és monitoring, vírusvédelem, biztonsági mentések, hibajegy-kezelés, jelszómenedzsment és még sok más! Mindezt egy helyen megkaphatod és ami még jobb, hogy egyetlen platformról felügyelheted! Belső IT osztályoknak és MSP szolgáltatóknak is létfontosságú!

A Mandiant a világ vezető kiberhírszerzési információ szolgáltatója. Küldetésük a legösszetettebb, legegyedibb, legspecializáltabb informatikai támadások kivizsgálása, technológiától, gyártótól függetlenül biztonsági tanácsadói szolgáltatások nyújtása.

A GFI Software portfólió a KKV-k informatikai igényeinek döntő hányadát képes lefedni. Többek között hálózat- és sérülékenység-monitorozást, archiválást, levelezésszűrést, help desk csomagot, továbbá tűzfalat és levelezőrendszert is kínál. A GFI nagy előnye, hogy on-premise megoldást kínál a mai felhőcentrikus világban.

Az iSTORAGE hardveres titkosítási réteget fejleszt, amely elérhető hordozható és asztali külső meghajtókhoz, illetve
USB-s pendrive-okhoz is, valamint a távoli csoportmunkát is támogató cloudAshur-hoz.

A GTB TECHNOLOGIES által fejlesztett adatszivárgás-védelem (data loss prevention, DLP) nemcsak a nagyvállalatok, hanem a kisebb cégek számára is elérhetővé teszi a hatékony adatvédelmet – 25-től több tízezer alkalmazottig skálázódik.

A Cofense a phishing támadások elleni védekezés egyik úttörője. A vállalati felhasználókat valósághű szimulált támadásokkal készíti fel a biztonságtudatos viselkedésre.

HAMAROSAN…