Biztonság

11 másodpercenként történik egy hackertámadás! Tehetsz azért, hogy a céged, ne essen áldozatul!

Biztonság

Végpontvédelem tesztgyőztes motorral

A Bitdefender piacvezető végpontvédelmi gyártó, mely KKV-knak, nagyvállalatoknak és államigazgatási szereplőknek nyújt igény szerinti cloud és on-premise alapú védelmet. Legfőbb jellemzője, hogy más vírusirtókkal szemben a megelőzésre helyezi a hangsúlyt. Sokszorosan tesztgyőztes motorral rendelkezik a végpontok, szerverek (fizikai, virtualizált, levelezőszerver), mobileszközök, virtuális környezetek és konténerizáció védelmére.

Az APT támadások elleni védekezés úttörője

A Trellix az XDR forradalom élharcosaként a támadás észlelés helyett a fenyegetés megelőzést helyezi a középpontba. Kiberháborús helyzetben fokozott védelemre van szükség! Az intelligens, alkalmazkodó ökoszisztéma segítségével előre jelezhetőek és megelőzhetőek a támadások, azonosíthatod a kiváltó okokat, és valós időben reagálhatsz. Nem véletlen, hogy évek óta a Trellix fedezi fel a 0-day támadások több mint 50%-át.

Üzemeltetés mesterfokon

Távfelügyelet és monitoring, vírusvédelem, biztonsági mentések, hibajegy-kezelés, jelszómenedzsment és még sok más! Mindezt egy helyen megkaphatod és ami még jobb, hogy egyetlen platformról felügyelheted! Belső IT osztályoknak és MSP szolgáltatóknak is létfontosságú!

Új generációs végpontvédelem

A Cybereason teljes EPP-, EDR- és mobilvédelmi funkcionalitást nyújt közép- és nagyvállalatoknak, illetve az államigazgatás szereplőinek. Termékeivel az üzemeltetés kiemelten jól automatizálható, hálózati oldalon is figyeli a támadásokat, SOC működési rendszerekhez könnyen illeszthető. Nemcsak az asztali gépek, szerverek, mobil-operációsrendszerek, hanem a felhős konténerizált technológiák védelmét is ellátja. A végpontvédelmi technológiája elérhető tisztán földi, felhőalapú és hibrid konstrukcióban is, az add-onok széles választékával egyedileg testre szabható.

Új generációs IT-biztonsági platform

A SecureVisio SIEM-, SOAR-, UEBA-rendszerei a magyar piac igényeihez igazítva képesek ellátni a közép- és nagyvállalatok, intézmények kibervédelmét akár régiós szinten is. Mindez teljesen helyi telepítéssel, a felhőt mellőzve is elérhető. A SecureVisio gyorsan reagál a változásokra, emiatt megbízható partner az olyan törvényi szabályozások teljesítésében, mint a NIS2 vagy a GDPR. A technológia támogatja az Ipar 4.0 irányelveket, kompatibilis SCADA-rendszerekkel.

A proaktív IT biztonsági védekezés nagymestere

A Mandiant a világ vezető kiberhírszerzési információ szolgáltatója. Küldetésük a legösszetettebb, legegyedibb, legspecializáltabb informatikai támadások kivizsgálása, technológiától, gyártótól függetlenül biztonsági tanácsadói szolgáltatások nyújtása.

KKV-k minden igényének megfelelő szoftver

A GFI Software portfólió a KKV-k informatikai igényeinek döntő hányadát képes lefedni. Többek között hálózat- és sérülékenység-monitorozást, archiválást, levelezésszűrést, help desk csomagot, továbbá tűzfalat és levelezőrendszert is kínál. A GFI nagy előnye, hogy on-premise megoldást kínál a mai felhőcentrikus világban.

Az iSTORAGE hardveres titkosítási réteget fejleszt, amely elérhető hordozható és asztali külső meghajtókhoz, illetve
USB-s pendrive-okhoz is, valamint a távoli csoportmunkát is támogató cloudAshur-hoz.

A GTB TECHNOLOGIES által fejlesztett adatszivárgás-védelem (data loss prevention, DLP) nemcsak a nagyvállalatok, hanem a kisebb cégek számára is elérhetővé teszi a hatékony adatvédelmet – 25-től több tízezer alkalmazottig skálázódik.

A Cofense a phishing támadások elleni védekezés egyik úttörője. A vállalati felhasználókat valósághű szimulált támadásokkal készíti fel a biztonságtudatos viselkedésre.