Ruckus-CommScope

Csúcskategóriás WIFI és switch technológiák

A RUCKUS COMMSCOPE a harmadik legnagyobb gyártó a switch- és WLAN-piacon, teljes hálózati portfólióval rendelkezik. A piac egyik vezető gyártója, specialitása a nagy klienssűrűségű és extrém terhelhetőségű Wi-Fi hozzáférési pontok fejlesztése.

Access Pointok Access Pointok

Kiváló Wi-Fi hozzáférést mindenkinek!

A Ruckus hálózati eszközei szinte bármilyen költségvetéshez, teljesítményigényhez vagy telepítési módhoz illeszkednek. Környezettől, ügyfélsűrűségtől függetlenül megbízható, biztonságos hozzáférést biztosítanak.

Miért válaszd a Ruckus hálózati eszközeit?

 • Elérhetőek kültéri, beltéri és speciális (pl tömegközlekedések felszerelésére alkalmas) kivitelben
 • Egyedi antenna technológiájának (Beamflex) köszönhetően erősebb jelet sugároz nagyobb távolságokra. Teljesítménysűrűség fókuszálással irányítják a rádiós jeleket, ezáltal gyorsabb, hatékonyabb és minőségibb kliens kiszolgálást biztosítanak.
 • PD-MRC technológia lehetővé teszi a vízszintes és függőleges polarizációjú jelek egyidejű vételét és adását is, mely a mobil készülékek jeleit hatékonyabban gyűjti be, ezáltal kevesebb csomagvesztés és ismétlődés alakul ki.
 • Több kliens kiszolgálására képes összehasonlítva a versenytársakkal, így egy költséghatékonyabb vezetéknélküli rendszer építhető ki, mely kevesebb kábelezést, AP-t, kontroller licencet igényel.

Access Point portfólió

Az alábbi gombra kattintva megtekintheted az elérhető beltéri és kültéri hálózati eszközöket.

Switchek Switchek

Emeld a következő szintre a rugalmasságot, a könnyű kezelhetőséget és a költséghatékonyságot!

Egyszerű, skálázható, nagy teljesítményű hálózati technológia. Alacsony késleltetésű, blokkolásmentes architektúra kiváló átviteli teljesítményt biztosít. A technológia alapjai már 25 éve bizonyítják megbízhatóságukat nagyvállalati környezetben.

Miért válaszd a Ruckus switcheit?

 • Iparágvezető ár/érték arány.
 • Skálázható architektúra, ami csökkenti az üzemeltetési költségeket.
 • A multigigabites Ethernet lehetővé teszi a következő generációs vezeték nélküli kapcsolatok telepítését és a hagyományos Gigabit Ethernet sávszélességének akár tízszeresét is biztosítja.
 • A hagyományosan stackelhető switchekkel ellentétben a Ruckus switchek nem támaszkodnak a szabadalmaztatott stacking portokra és stacking kábelekre. Ez a legmagasabb szintű rugalmasságot biztosítja. Ezenkívül több stacking port aggregálható, hogy szükség esetén növelje a stacking sávszélességet és fokozza a teljesítményt.
 • Egyedülálló képessége az üzem közbeni automatozált szoftverfrissítés.
 • A switchek maximális száma 12, ami 50%-kal több portot kínál, mint a hagyományos switchek.

Switch portfólió

Az alábbi gombra kattintva megtekintheted az elérhető switcheket.

Unleashed Unleashed

Wi-Fi mennyország KKV-nak is!

A RUCKUS Unleashed egy nagy teljesítményű, egyszerűen telepíthető, könnyen kezelhető és megfizethető, controller-less hozzáférési pontok (AP-k) portfóliója, melyek iparágvezető teljesítményt nyújtanak, de a kisvállalkozások számára tervezett és árazott csomagban.

Miért válaszd a Ruckus Unleashed megoldását?

 • Ma már a kisvállalkozásoknak is gyors, megbízható és folyamatosan működő kapcsolatra van szükségük. Ugyanakkor, mivel kevés (vagy egyáltalán nincs!) informatikai személyzetük, így nincs idejük vagy szakértelmük a Wi-Fi telepítésére és kezelésére. Nekik a legideálisabb ez a termék!
 • Néhány egyszerű lépésben beállítható a teljes Wi-Fi hálózat és bármikor bővíthető a vállalkozás növekedése esetén.
 • Az ingyenes Ruckus Unleashed mobilalkalmazással bárhonnan betekintést nyerhetsz a hálózatba, és bárhonnan elvégezheted az adminisztrációs feladatokat.
 • Beépített szolgáltatások: Guest Services, DPSK security, Zero IT onboarding, Application Visibility.

Kontroller portfólió

Az alábbi gombra kattintva megtekintheted a kontroller porfóliót.

Cloud-managed Cloud-managed

AI-képes Wi-Fi? Nem kihívás!

A Ruckus Cloud egy olyan konvergens hálózatmenedzsment szolgáltatásként működő platform, amely lehetővé teszi, hogy a „karcsú” IT-szervezetek egyetlen webes műszerfalon vagy natív mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen biztosítsák, kezeljék, optimalizálják és elhárítsák a nagy teljesítményű vezetékes és vezeték nélküli vállalati hálózatot.

Miért válaszd a Ruckus Cloudot?

 • A fejlett mesterséges intelligencia és a szabadalmaztatott gépi tanulási technikák segítségével fejlett hibaelhárítási eszközöket biztosít az IT számára, így csökken a nem tervezett leállások száma és emelkedik a szolgáltatás színvonala.

Kontroller portfólió

Az alábbi gombra kattintva megtekintheted az elérhető kontrollereket.

Vállalati kontrollerek Vállalati kontrollerek

A nagyvállalatoknak is jár a kiváló Wi-Fi!

A Ruckus fizikai és virtuális kontrollerei az iparág legnagyobb skálázhatóságát biztosítják, akár 30 000 hozzáférési pontot, 3750 switchet és 450 000 ügyfelet is képesek támogatni. A magasfokú szabályozhatóság miatt kevesebb kontrollerre van szükség a versenytársakhoz képest, ami tovább csökkenti a költségeket.

Miért válaszd a Ruckus kontrollereket?

 • Elérhetőek fizikai és virtuális kivitelben is.
 • Ideálisak közepes és nagyvállalatok, valamint menedzselt szolgáltatók számára.
 • Lehetővé teszi az érintés nélküli üzembehelyezést, az automatikus firmware-frissítéseket, az egy kattintással történő hozzáférést bármely AP-hez vagy vezérlőhöz, valamint a dinamikus előre megosztott kulcsok használatát.
 • Nyílt API-k széleskörű gyűjteménye áll a rendelkezésedre.

Kontroller portfólió

Az alábbi gombra kattintva megtekintheted az elérhető kontrollereket.

Analytics Analytics

Melissa: virtuális asszisztens a hálózati működés szolgálatában!

A Ruckus Analytics egy felhő alapú szolgáltatás a hálózati analitikához és biztonsághoz. A gépi tanulás és a mesterséges intelligencia segítségével átfogó rálátást biztosít a vállalati hálózat működésére.

Miért nélkülözhetetlen az Analytics használata?

 • Felgyorsítja a hibaelhárítást és segíti az IT-csapatokat a hálózati SLA-k teljesítésében.
 • Összetetten elemzi az adatokat (kapcsolódási idő, kapcsolat sikeressége, AP üzemidő, stb.).
 • Automatikusan meghatározza az egyes hálózati elemek normál viselkedési tartományát, anélkül, hogy az IT részéről bármilyen inputra lenne szükség. Ezután a gépi tanulás segítségével automatikusan azonosítja a szolgáltatási incidenseket.
 • Egy Melissa nevű, mesterséges intelligenciával működő virtuális hálózati asszisztens segíti az adatelemzést.

IoT-hálózat IoT-hálózat

Az IoT-kiépítés lehet egyszerű is!

Az IoT-hozzáférési hálózat lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy gyorsabban realizálják az IoT-használatából származó előnyöket. Kontrollerek mellé kiegészítő eszközként ajánljuk.

Miért van szükséged IoT-hálózatra?

 • Több fizikai rétegű hálózatot egyetlen konvergens hálózattá konszolidál. Egy közös hálózat leegyszerűsítheti az IoT-érzékelők és -eszközök felvételét, egységes biztonsági protokollokat hozhat létre, és konvergálhatja az IoT végpontok kezelését és a házirendek meghatározását.
 • A LAN és WLAN infrastruktúra újrafelhasználásával egyszerűsíti az IoT hozzáférési hálózatok létrehozását, ezáltal felgyorsítja a telepítéseket, csökkenti a költségeket.
 • Az IoT-hálózattal a szervezetek az IoT-forgalmat új vagy meglévő RUCKUS Wi-Fi infrastruktúrájukon keresztül aggregálhatják és továbbíthatják.

SPoT SPoT

Helymeghatározási adatokkal a biztonságért és a jobb ügyfélélményért!

Smart Positioning Technology (SPoT™) helymeghatározó motorja olyan helymeghatározási adatokat generál, amelyek felhasználhatók az eszközök nyomon követésére és egyéb helyalapú szolgáltatások nyújtására. Segítségével a vállalkozások mélyreható ismereteket szerezhetnek a környezetükről, és javíthatják az általános hatékonyságot és biztonságot.

Miért nélkülözhetelen a SPoT használata?

 • Minimalizálhatod az ellopott vagy eltűnt áruk miatt keletkező veszteségeket.
 • Növeli a hatékonyságot a személyi állomány optimalizálásával a szállodákban, kiskereskedelmi üzletekben és nyilvános helyeken.
 • Korlátlan számú helyszínt és ügyféleszközt támogat, 5 másodpercen belül kiszámítja az új ügyféleszközök valós idejű helyét.
 • A vállalatok vagy a menedzselt szolgáltatók is használhatják az SPoT API-kat a helymeghatározási adatok saját alkalmazásaikba történő beépítéséhez.
 • Rugalmas telepítési lehetőségek: nyilvános, felhőalapú előfizetéses szolgáltatásként vagy helyben hosztolt szolgáltatásként, virtuális gépként.

 

 

Cloudpath Cloudpath

Nagyszerű végfelhasználói csatlakozási élmény!

Egy felhőszolgáltatás, amely biztonságos vezetékes és vezeték nélküli hálózati hozzáférést biztosít a BYOD, a vendégfelhasználók és az IT tulajdonában lévő eszközök számára. Egyszerűsíti az eszközök hálózatra való felkerülését, és minden kapcsolatot erős titkosítással biztosít.

Mitől olyan tuti a Cloudpath szolgáltatás?

 • Szabályozhatod, hogy a felhasználók milyen hálózati erőforrásokhoz férhetnek hozzá.
 • Gyakorlatilag kiküszöböli a hálózati hozzáféréssel kapcsolatos helpdesk-jegyeket.
 • BYOD-felhasználók intuitív önkiszolgáló munkafolyamatok segítségével saját maguk állíthatják be eszközeiket.
 • Biztonságos vendég-hozzáférést biztosít a látogatók számára az IT helpdesk bevonása nélkül. A vendégfelhasználók egyszerűen regisztrálják magukat az internet-hozzáféréshez egy portálon keresztül, és SMS-ben, e-mailben vagy nyomtatott utalványon keresztül kapják meg a bejelentkezési információkat.
 • Elérhető felhőalapú vagy virtualizált, helyben történő telepítéssel.
 • Bármilyen felhasználót, bármilyen eszközt és bármilyen hálózatot támogat.

Network reporting Network reporting

Hálózati adatok az optimalizálás szolgálatában!

SmartCell Insight (SCI) szoftver segítségével összesíti az alkalmazásokból, felhasználókból, eszközökből, hozzáférési pontokból, vezérlőkből és switchekből származó adatokat, hogy áttekinthetővé tegye a hálózati műveleteket. A hatékony jelentéskészítés és a hálózati adatok elemzése segít a helyes üzleti és üzemeltetési döntések meghozatalában, a hálózat hatékonyabb kezelésében és a felhasználói élmény javításában.

Miben nyújt segítséget a Network reporting?

 • Összegyűjti a vezeték nélküli vezérlők, hozzáférési pontok, ügyfelek és alkalmazások adatait. Akár három évnyi adatot is tárol, akár 100 000 hozzáférési pontra és több millió ügyfélre vonatkozóan.
 • Az értékes üzemeltetési és teljesítményadatok segítik a kapacitástervezést, és segítenek a legtöbbet kihozni a Wi-Fi infrastruktúrából.
 • Fejlett gépi tanulási algoritmusok segítségével automatikusan megállapítja az egyes hálózati elemek normál viselkedési mintáját. A rendszer nem igényel inputot az IT részéről.
 • Virtualizált telepítés helyben vagy felhőben.

Add meg az adataidat és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!