Rólunk

A biztributor modern, független, 12 nemzetközi gyártót képviselő IT biztonsági, hálózati és üzemeltető disztribútor cég.  Nem csak értékesítéssel és árajánlatok adásával segítjük viszonteladóinkat, hanem akár el is készítjük marketingjüket, PR-jukat, vagy tevékenyen részt veszünk benne. Közös kampányokban és akciókban veszünk részt, fejlesztjük a csatornát (mind az üzleti, mind a műszaki oldalt), beleértve az értékesítési és műszaki segítségnyújtást, vagy lead generálást. Meglévő végfelhasználó partnereinket különböző minőségbiztosítási elemekkel védjük, új végfelhasználóinkat pedig teljes körű, ingyenes termékbemutatóban részesítjük.

Miért vagyunk mások?

  • Projektvédelem: a biztributor megvédi viszonteladói projektjeit. Legyél akár a legkisebb viszonteladónk, ha Te hozod a projektet, akkor Téged támogatunk a projekt elnyerésében.
  • Kiemelten koncentrálunk az IT biztonságra. A magyar IT biztonsági disztribútor piac legkiemelkedőbb szakértőjeként tekintünk magunkra.
  • Dinamizmus, lendület: a biztributornál csak olyan elhivatott fiatalok dolgoznak, akik szívügyüknek tekintik a munkájukat és azt, hogy az ügyfél nálunk mindenben az első.
  • Üzlet kockázat nélkül: gyorsan és pontosan szállítunk, nálunk nincsenek apróbetűs részek, ha valamivel nem vagy elégedett, mindenképpen megoldjuk a problémádat.
  • Egyetlen megrendelővel: nálunk nem kell terjedelmes, apró betűs viszonteladói szerződésekkel és többoldalas megrendelőkkel bajlódnod, elég, ha ajánlatunk alapján emailben vagy faxon megrendeled a kiválasztott terméket.