Gyártók

Gyártók

A Bitdefender piacvezető végpontvédelmi gyártó, mely KKV-knak, nagyvállalatoknak és államigazgatási szereplőknek nyújt igény szerinti cloud és on-premise alapú védelmet. Legfőbb jellemzője, hogy más vírusírtókkal szemben a megelőzésre helyezi a hangsúlyt. Sokszorosan tesztgyőztes motorral rendelkezik a végpontok, szerverek (fizikai, virtualizált, levelezőszerver), mobileszközök, virtuális környezetek és konténerizáció védelmére.

A Trellix az XDR forradalom élharcosaként a támadás észlelés helyett a fenyegetés megelőzést helyezi a középpontba. Kiberháborús helyzetben fokozott védelemre van szükség! Az intelligens, alkalmazkodó ökoszisztéma segítségével előre jelezhetőek és megelőzhetőek a támadások, azonosíthatod a kiváltó okokat, és valós időben reagálhatsz. Nem véletlen, hogy évek óta a Trellix fedezi fel a 0-day támadások több mint 50%-át.

Távfelügyelet és monitoring, vírusvédelem, biztonsági mentések, hibajegy-kezelés, jelszómenedzsment és még sok más! Mindezt egy helyen megkaphatod és ami még jobb, hogy egyetlen platformról felügyelheted! Belső IT osztályoknak és MSP szolgáltatóknak is létfontosságú!

A Mandiant a világ vezető kiberhírszerzési információ szolgáltatója. Küldetésük a legösszetettebb, legegyedibb, legspecializáltabb informatikai támadások kivizsgálása, technológiától, gyártótól függetlenül biztonsági tanácsadói szolgáltatások nyújtása.

Az Altaro a KKV-k számára fejlesztette ki különösen gyors mentési termékeit. A legjobb deduplikációs rátával rendelkezik az iparágban. Nemcsak belső IT osztályoknak, de MSP üzemeltetőknek is nélkülözhetetlen. Kiemelt figyelmet fordít az Office 365 fiókok mentésére is, ahol korlátlan Azure tárhelyet és adatmegtartást biztosít O365 mailboxok, Teams beszélgetések, One Drive és SharePoint tartalmak számára.

A RUCKUS COMMSCOPE a harmadik legnagyobb gyártó a switch- és WLAN-piacon, ma már teljes hálózati portfólióval rendelkezik. A piac egyik vezető gyártója, specialitása a nagy klienssűrűségű és extrém terhelhetőségű Wi-Fi hozzáférési pontok fejlesztése.

A GFI Software portfólió a KKV-k informatikai igényeinek döntő hányadát képes lefedni. Többek között hálózat- és sérülékenység-monitorozást, archiválást, levelezésszűrést, help desk csomagot, továbbá tűzfalat és levelezőrendszert is kínál. GFI nagy előnye, hogy on-premise megoldást kínál a mai felhőcentrikus világban.