Unitrends: biztonsági mentés és visszaállítás Kelet- és Közép-Európa igényei szerint

2015. szeptember 14., 21:00

A közép- és kelet-európai bővülés érdekében a biztributorral kötött partneri megállapodást a Unitrends, az egyik legdinamikusabban növekvő cég a backup és recovery termékek piacán.

A Unitrends a virtuális és a fizikai infrastruktúrákban egyaránt gyors, egyszerű és skálázható módon nyújt biztonsági mentést, replikációt, visszaállítást és mentésellenőrzést.

„Európa keleti felén a cégeknek nem könnyű megtalálni azt a backup terméket, amely megbízható és nagy tudású, de még éppen passzol a szűkre szabott büdzsébe. Szerintünk a Unitrends ezt a rést tölti ki egyedülálló, nagyvállalati szintű technológiájával és erre a piacra szabott árazásával” – tette hozzá Nemes Dániel, a biztributor ügyvezető igazgatója.

„Örömömre szolgál, hogy a biztributorral együtt dolgozhatunk a Unitrends kelet-európai bővülésén. A Unitrends mellett szóló érvek, azt gondolom, megkérdőjelezhetetlenek. Cégünk termékei kielégítik a cégek valamennyi igényét a biztonsági mentés, a visszaállítás és a mentések ellenőrzése területén” – mondta el Michael Hon-Mong, a müncheni Unitrends GmbH ügyvezető igazgatója.

A Unitrends 100 millió dolláros éves forgalmával és több mint 400 munkatársával kiemelt szereplője a backup&recovery piacnak. Termékei biztonsági mentést és visszaállítást biztosítanak virtualizált környezetekben (VMware, Citrix XenServer, Hyper-V) és fizikai infrastruktúrákban (Windows, Linux szerverek és kliensek) gyors, egyszerű és skálázható módon. Segítségükkel hatékonyan elvégezhető a fizikai és virtuális gépek és az adatok mentése, visszaállítása és replikációja. A deduplikált mentések nemcsak lokálisan és offsite tárolhatók, de használható a Unitrends vagy harmadik fél által szolgáltatott felhőalapú tárhely is. Több információért látogass el a Unitrends weboldalára.