Te tudod mi a közös a Mission Impossible filmek és az iStorage között?

2022. április 28., 15:10

A végén eláruljuk!

Naponta nagyjából 2300 biztonsági incidens történik. Azaz kb minden 38. másodpercben lezajlik egy hackertámadás. De hogyan lehet ezt kezelni?

Nos, a válasz az orrunk előtt van. Az érzékeny adatokról biztonsági másolatot készítünk, és egy külön titkosított meghajtóra tesszük azt. Mutatjuk, hogyan.

Az iStorage datAshur PRO vagy a datAshur SD eszközökkel!
Ezek nem tipikus USB flash meghajtók, így nem teljesen úgy működnek, mint a hagyományos pendrive-ok. Például mielőtt csatlakoztatnánk őket valamely informatikai eszközhöz, előtte fel kell oldani a titkosítást. DE! Ha kihúzzuk a gépből, akkor automatikusan lezáródnak! Szóval kicsit szakmaibban: eezek PIN-hitelesített, hardveresen titkosított, USB flash meghajtók (a datAshur SD USB Type-C flash meghajtó), melyeket kivehető iStorage microSD-kártyák beépítésére terveztek. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy egy datAshur SD meghajtót annyi iStorage microSD kártyával használjanak, ahány iStorage microSD kártya szükséges, különböző kapacitással, így korlátlan és gazdaságos titkosított adattárolást kínálnak. ÉS még a zsebedben is elfér. Akár mind a kettő.

De választhatod a diskAshur PRO² nevű eszközt is!
A diskAshur Pro² lemezen tárolt összes adatot FIPS PUB 197 hitelesítéssel, és AES-XTS 256 bites hardveres titkosítással látták el. A diskAshur PRO-be épített összes alkatrészt teljes egészében egy szuperkemény epoxigyanta réteg borítja, amelyet gyakorlatilag lehetetlen eltávolítani anélkül, hogy az alkatrészek maradandó károsodást szenvednének. A meghajtót úgy tervezték, hogy a hamisítás ellen is védett legyen, így a felhasználó számára nyilvánvalóvá válik, ha a meghajtót felfeszítették és manipulálták.
Ja, és ezek az eszközök MS Windows, macOS, Linux, Android kompatibilisek.

Ha még high-techebb cuccra vágysz, vagy paranoiásabb vagy az átlagnál, akkor további biztonsági funkciókat is engedélyezhetsz az eszközökön. Például a User Pin-policy-t, az egyszeri PIN-helyreállítást, és ha minden rosszul alakul, akkor használhatod az önmegsemmisítő üzemmódot. Ahogy a Mission Impossible filmekben is láthattad.

Az iStorage összehasonlító termék mátrixát itt éred el: iStorage_Comparisonmatrix