Végre suli!

Folyton a gépen lóg a gyerek? Aggódsz a biztonsága miatt az online térben? Védd meg őt a Bitdefenderrel!

Szeptembertől nemcsak játszik a gépen, hanem az iskolai kihívásokat is ott teljesíti! Ahhoz, hogy a tanulás és a játék is biztonságos legyen, használd a Bitdefender Total Security otthoni vírusírtót!


A Bitdefender Total Security teljes körű védelmet nyújt Windows, macOS, Android és iOS rendszerekhez, úgy, hogy nem befolyásolja a teljesítményt vagy az akkumulátor élettartamát. Próbáld ki most 30 napig ingyen!

A Bitdefender védelmének 3 legfontosabb eleme, amivel biztonságban lesznek otthoni eszközeid

SZÜLŐI FELÜGYELET

Védi gyermekeid biztonságát, amikor PC-t, MAC-et vagy mobilt használnak Windows, macOS, Android és iOS rendszereken.

WEBKAMERA- ÉS MIKROFONVÉDELEM

Egyetlen illetéktelen alkalmazás sem férhet hozzá a webkamerához vagy a mikrofonhoz.

BIZTONSÁGOS WEBBÖNGÉSZÉS

Véd a phishing és a zsaroló támadások ellen, és kezeli a rólad adatokat gyűjtő nyomkövetőket.

A Bitdefender védelmének 3 legfontosabb eleme

EGYSZERŰEN TELEPÍTHETŐ

Könnyen telepíthető az egyszerűen követhető, magyar nyelvű felületnek köszönhetően, amelyen a szoftvert igény szerint konfigurálhatod.

TELJESKÖRŰ

A Bitdefender több szinten valósít meg hatékony védelmet a zsarolóvírusok ellen. Egyrészt tartalmaz egy adatvédelmi szintet, másrészt az Advanced Threat Defense modullal együtt védi a legfontosabb fájlokat a ransomware általi titkosítástól.

TESZTGYŐZTES

A Bitdefender évek óta előkelő helyeken szerepel a független vírusírtó teszteken, ez garancia a megbízható védelemre.

A Bitdefender tesztgyőztes motorjával nyújt teljes körű védelmet!

„A Bitdefender minden évben bizonyítja hatékonyságát és megbízhatóságát a kiberbiztonság területén, termékeivel 10 év alatt már ötször nyerte el az Év Terméke díjat. A megelőzésre helyezi a hangsúlyt, már a fenyegetések megjelenésekor észleli és megállítja azokat.” –Andreas Clementi CEO – AV-Comparatives

Hangsúly a megelőzésen! – ez a Bitdefender

A Bitdefender 22 éve megbízható végpontvédelmi szállító nagy hangsúlyt fektet a saját kutatás/fejlesztésre. Ez a szemléletmód jó ideje tükrözi a különböző termékek és szolgáltatások sikerességét. Teljes piacot tekintve több mint 150  gyártópartnerrel (OEM partner) áll kapcsolatban, világszinten a cybersecurity gyártók 38%-a használja a Bitdefender technológiáját a saját termékeiben, beleértve a konkurenciát is. Világszerte 500 milliónál is több végpontot, levelezésfiókot és különböző integrált szolgáltatásokat védenek valamilyen Bitdefender technológiával.