Farkas Péter váltja Nemes Dánielt a biztributor élén

2023. január 23., 16:13

2023. januártól Farkas Péter a biztributor társügyvezetője. Nemes Dániel korábbi társügyvezető a cég elnökeként ezután a vállalat közép-, és hosszútávú stratégiai feladataira koncentrál, az operatív menedzsmentből kivonul.

Farkas Péter korábban több mint 20 évig dolgozott a Humansoft/4iG-nál, ahonnan vezérigazgató-helyettesi pozícióból érkezik a biztributorhoz, melyet Rédei Andreával, az eddigi társügyvezetővel együtt fog irányítani. Az enterprise és government sales divíziót januártól Hámori Virginia vezeti, aki néhány év kitérő után tér vissza a IT biztonsághoz, a Kancellár.hu Zrt-nél és Netlocknál szerzett tapasztalataira támaszkodva. A kommunikációs csapat élére pedig több, mint 20 éves iparági tapasztalattal Doffek Gábor került.

Farkas Péter, a cég új társügyvezetője elmondta: “Az eddigi munkám során az IT biztonság egyik kedvencemmé vált. Izgalmasnak tartom, és nagy várakozással tekintek a jövőbe, mert bár mind az IT-biztonság terén, mind üzletileg sok kihívásra számítok a következő években, de az IT biztonság, üzemeltetés-támogatás és a hálózatok ugyanúgy elengedhetetlenek, mint a biztributor.“

“Rendkívül sikeres, bár megpróbáltatásokkal teli két éven vagyunk túl. A biztributor élén töltött 15 kalandos év után egy olyan csapatra és vezetésre bízom a céget, amelyik új lendülettel, de változatlan alapértékekkel fog még újabb és nagyobb sikereket elérni.” – tette hozzá Nemes Dániel.