Új Ruckus switch és Wi-Fi 6E termékek

2023. február 6., 12:55

A CommScope január 19-én bejelentette két új Wi-Fi 6E termékét, a RUCKUS® R760 és a RUCKUS R560 típust, ehhez kapcsolódóan a RUCKUS Networks pedig bemutatja az új ICX 8200 Switch szériát az optimalizált vezeték nélküli szolgáltatáshoz.

Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy a többlakásos lakóegységek (Multi-Dwelling-Units, MDU), beleértve a lakóapartmanokat, a diákotthonokat, a támogatott lakásokat és más nagy sűrűségű lakóhelyeket, kihasználják a 6 GHz-es Wi-Fi® sávot, és kiváló vezeték nélküli kapcsolatot biztosítsanak lakóik számára. A RUCKUS Networks a RUCKUS Dynamic PSKTM (DPSK) technológiát a WPA3 biztonsági keretrendszer támogatásával is kiegészíti, így a könnyű telepíthetőséget fejlett felhasználói biztonsággal és ellenőrzéssel kombinálja. 

Az MDU-szolgáltatók nagyra értékelik a nagy teljesítményű, megbízható, skálázható és biztonságos hálózati infrastruktúra fontosságát. Ügyfeleik megbízható internet-hozzáférést várnak el. Az MDU-szolgáltatók olyan szállítókra támaszkodnak, akik rendkívül megbízható és könnyen telepíthető vezetékes és vezeték nélküli hálózati infrastruktúrát tudnak biztosítani, miközben csökkentik a támogatási költségeket. 

„A 6 GHz-es sáv megnyitása a Wi-Fi számára a Wi-Fi spektrum eddigi legnagyobb bővülését jelenti, ami lehetővé teszi a sávszélesség drámai növekedését és a késleltetés csökkentését, valamint megnyitja az utat a Wi-Fi-n keresztül csatlakozó alkalmazások teljesen új osztályai előtt” – nyilatkozta Bart Giordano, a CommScope RUCKUS Networks vezető alelnöke. 

Ehhez kapcsolódóan a RUCKUS Networks bemutatja az új ICX 8200 Switch szériát az optimalizált vezeték nélküli szolgáltatáshoz. 

A 8200-as Switch széria kifejezetten a következő generációs „wireless-first”, IoT campus hálózatokhoz és az üvegszálas összeköttetéshez tervezték, megfizethetőbb áron, a teljesítmény és a megbízhatóság csökkentése nélkül. A CommScope, a hálózati csatlakozási megoldások globális vezetője ma bejelentette, hogy a RUCKUS Networks új, 25 Gbps-os uplink portokkal rendelkező, belépő szintű, skálázható edge switchek sorozatát vezeti be. Ez a sorozat tartalmazza az első olyan belépő szintű vállalati switchet, amely üvegszálas csatlakozást biztosít. 

 „Az ICX® 8200 sorozat egy vezeték nélküli szolgáltatásnyújtásra optimalizált vezetékes platform, amelyet célzottan a vezeték nélküli első és IoT campus hálózatok következő generációjának kezelésére terveztek” – nyilatkozta Bart Giordano, a CommScope RUCKUS Networks vezető alelnöke. „Legújabb termékcsaládunk nem csak a mai legfejlettebb Wi-Fi® technológiát, hanem a Wi-Fi jövőbeli generációit is támogatja, és három olyan modellt tartalmaz, amelyek üvegszálas megoldást biztosítanak a helyiségekig.” 

Teljes hírek angol nyelven:

https://www.commscope.com/press-releases/2023/ruckus-networks-enables-multi-dwelling-units-to-access-new-6-ghz-spectrum-enhancing-advanced-wi-fi-services/ 

https://www.commscope.com/press-releases/2023/ruckus-networks-introduces-new-icx-8200-switch-series-for-optimized-wireless-service/